HondenUitlaatService

Werkwijze

Ik werk in Geldrop en Eindhoven regio Gestel en Strijp. Nadat we telefonisch of via de mail contact hebben gehad, maken we een afspraak voor een gesprek en een kennismaking met u en uw hond.  Als alles naar wens verloopt en u besluit dat uw hond mee mag met Walky Doggy. Ontvangt u van mij een uitlaatcontract met daarin de algemene voorwaarden. Deze mag u goed doorlezen en ondertekenen. Het contract kan te alle tijde worden beëindigd.

Ik raad aan om een penning met uw en mijn telefoonnummer bij uw hond aan de halsband te doen. Mocht het ooit gebeuren dat uw hond niet bij de groep blijft en de weg kwijt raakt dan is het makkelijk om hem weer thuis te brengen als hij gevonden wordt.

 

Wanneer mag uw hond mee

-     Uw hond mag mee met Walky Doggy als hij is geënt en is behandeld tegen vlooien en teken.

-     De tijd dat uw hond loops is kan ze helaas niet mee.

-     Uw hond mag mee  als hij luistert naar een aantal commando’s zoals: hier komen en zitten.

-     En uw hond moet wel sociaal zijn tegenover andere honden en mensen.

 

De wandeling

Uw hond wordt door mij opgehaald op de afgesproken tijd. Bijna elke hond heeft een eigen bench (soms gedeeld met 1 andere hond). Als alle honden zijn opgehaald rijden we naar de weide/bos in Geldrop. Deze is helemaal omheind, waardoor het heel veilig is en ze niet weg kunnen. Hier kunnen ze een uur lekker snuffelen, graven, rennen en spelen. Na de wandeling worden de honden weer thuisgebracht en kunnen ze lekker uitrusten.